Varză roşie de post

Printeaza

Varză roşie de post din: varza rosie, ceapa rosie, chimen, ulei de masline, miez de nuca, rosii decojite, sare si piper.

Ingrediente:

  • 1 varza rosie
  • 1 ceapa rosie
  • 1 lingurita chimen
  • 4 linguri ulei de masline
  • 50 miez de nuca
  • 400 g conserva rosii decojite
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Tocaţi varza roşie cât mai mărunt. Căliţi-o la foc potrivit, până când se înmoaie de jumătate.

Separat, căliţi în ulei ceapa tăiată cât mai mărunt, împreună cu seminţele de chimen şi nucile zdrobite.

Când încep să se caramelizeze, turnaţi peste ele roşiile decojite tăiate.

Turnaţi acest sos peste varza călită, amestecaţi ingredientele şi tumaţi-le în¬tr-un vas termorezistent.

Puneţi vasul la cuptor pentru cel puţin 30 de minute.

 

Varză roşie de post

Varza_rosie_de_post

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.