Varză roşie cu vin

Printeaza

Varză roşie cu vin

Ingrediente:

  • 1 varză roşie
  • 3 linguri ulei
  • 250 ml vin alb
  • 1 lingură zahăr tos
  • 1 lingură margarină
  • 1 linguriţă zeamă de lămâie
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Varză roşie cu vin: Cureţi varza, o speli şi o tai mărunt. încingi uleiul într-o cratiţă şi adaugi varza, zahărul, sare şi piper după gust.

O căleşti bine, apoi tomi puţină apă şi tot vinul, amesteci şi laşi să fiar­bă până se înmoaie varza.

La sfârşit adaugi marga­rina topită amestecată cu zeamă de lămâie şi dai cratiţa deoparte. E foarte bună caldă, ca atare sau ca garnitură la mâncăruri de cartofi sau cu tăieţei.

 

Poftă bună!

 

 

 

Piftie Aromată cu Fructe Uscate

Piftie Aromată cu Fructe Uscate din: carne de porc, ceapa, usturoi, foi de dafin, boabe de piper, amestec de fructe uscate, pliculete de gelatina, sare, piper, frunze de marar. Această reinterpretare adaugă un gust dulce și exotic preparatului tradițional de piftie. Această versiune inovatoare a piftiei tradiționale aduce un aer deosebit, îmbogățind gustul tradițional cu […]

Stir-Fry de Porc cu Legume

Stir-Fry de Porc cu Legume din: carne de porc, ulei de susan, ceapa rosie, usturoi, ardei iute, morcovi,ardei, ciuperci, broccoli, sare, piper, sos de soia, miere, sos de peste, apa, amidon de porumb. Stir-fry-ul de porc cu legume este un preparat rapid și sănătos, care combină aromele bogate ale bucătăriei asiatice cu prospețimea legumelor crocante. […]

 

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.