Piftie Aromată cu Fructe Uscate din: carne de porc, ceapa, usturoi, foi de dafin, boabe de piper, amestec de fructe uscate, pliculete de gelatina, sare, piper, frunze de marar. Această reinterpretare adaugă un gust dulce și exotic preparatului tradițional de piftie. Această versiune inovatoare a piftiei tradiționale aduce un aer deosebit, îmbogățind gustul tradițional cu […]
Varză roşie cu vin
PrinteazaVarză roşie cu vin
Ingrediente:
- 1 varză roşie
- 3 linguri ulei
- 250 ml vin alb
- 1 lingură zahăr tos
- 1 lingură margarină
- 1 linguriţă zeamă de lămâie
- sare
- piper
Mod de preparare:
Varză roşie cu vin: Cureţi varza, o speli şi o tai mărunt. încingi uleiul într-o cratiţă şi adaugi varza, zahărul, sare şi piper după gust.
O căleşti bine, apoi tomi puţină apă şi tot vinul, amesteci şi laşi să fiarbă până se înmoaie varza.
La sfârşit adaugi margarina topită amestecată cu zeamă de lămâie şi dai cratiţa deoparte. E foarte bună caldă, ca atare sau ca garnitură la mâncăruri de cartofi sau cu tăieţei.
Poftă bună!
Stir-Fry de Porc cu Legume din: carne de porc, ulei de susan, ceapa rosie, usturoi, ardei iute, morcovi,ardei, ciuperci, broccoli, sare, piper, sos de soia, miere, sos de peste, apa, amidon de porumb. Stir-fry-ul de porc cu legume este un preparat rapid și sănătos, care combină aromele bogate ale bucătăriei asiatice cu prospețimea legumelor crocante. […]