Varză cu sangerete si caltaboş

Printeaza

Tai mărunt 3-4 cepe mari, le căleşti în untură şi adaugi un caltaboş şi un sângerete întreg. Toci apoi 2 verze murate, le pui în cratiţă şi le laşi să se călească împreună. Când varza s-a călit scoţi caltaboşul şi sângeretele şi le tai bucăţi.

Dacă tai sângeretele şi caltaboşul înainte, se zdrobesc când amesteci. Această mâncare este bună şi cu smântână

Varză cu sangerete si caltaboş

Poftă bună!

1 comentariu

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.