Varza cu sos alb

Printeaza

O reteta de varza cu sos alb din: varza, galbenusuri, parmezan, ciuperci, sare, chimen, faina, galbenusuri, unt, lapte si sare.

Ingrediente:Varza cu sos alb

  • 1 varza dulce
  • 2 galbenusuri
  • 75 g parmezan
  • cateva ciuperci din conserva
  • sare
  • chimen

pentru sos:

  • 3 linguri faina
  • 2 galbenusuri
  • 1 lingura cu unt
  • 1 cana cu lapte
  • sare

 

Mod de preparare:

Topeste untul, adauga faina si toarna treptat laptele pana se ingroasa sosul. La final adauga galbenusurile batute cu un praf de sare. Curata varza de primele foi si scoate cotorul.

Asaza varza intr-un vas termorezistent si toarna sosul si galbenusurile batute.

Separat, rade parmezaul, amesteca-l cu putin chimen si presasra deasupra. Adauga ciupercile si lasa la cuptor, la foc moderat, 40 de minute.

Varza cu sos alb

Varza cu sos alb

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.