Speli varza, o desfaci în foi şi le opăreşti cu apă clocotită cu sare.
Tapetezi o cratiţă cu unt şi pui un strat mai gros de foi, unul de şuncă tăiată feliuţe, stropeşti cu smântână, alt strat de foi de varză, şuncă, smântână, iar deasupra presari pesmet.
Varză Călită – Rețeta Tradițională Cu Gust Inegalabil din: varza, ceapa, ulei sau unt, sare, piper negru, boia de ardei dulce, rosii, otet, supa de legume. Ingrediente: 1 capătână de varză medie, tocată mărunt 1 ceapă mare, tocată 2 linguri de ulei sau unt 1 linguriță de sare (sau după gust) 1/2 linguriță de piper […]
Sote de varza cu bacon din: bacon, varza tocata, otet de mere, indulcitor. Varza este o sursă excelentă de vitamina C, vitamina K, vitamina B6, acid folic, potasiu și fibre alimentare. Conține antioxidanți precum vitamina C, care ajută la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ și a daunelor provocate de radicalii liberi. Datorită conținutului ridicat de […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.