Varză ţărănească cu carne
PrinteazaO reteta de varza taraneasca cu carne din: varza, sare, piper, foi de dafin, rosii, carne de porc, ulei de masline si marar.
- 2 verze
- sare
- piper negru boabe şi măcinat
- 2-3 foi de dafin
- 4 roşii
- 400 g carne de porc
- 3-4 linguri ulei de măsline
- o legătură mărar
Mod de preparare:
Se toacă varza mărunt şi se freacă bine cu sare. Separat, se taie carnea cubuleţe şi se căleşte în uleiul de floarea-soarelui. Se adaugă sare, piper şi apă călduţă şi se amestecă încontinuu ca să nu se prindă. Separat, se opăresc roşiile, se decojesc şi se taie cubuleţe.
Carnea fiartă se amestecă cu varza călită şi cu roşiile. Se mai fierbe 10-15 minute şi se potriveşte cu sare, piper şi foi de dafin.După ce a fiert, se serveşte cu mămăliguţă rece prăjită în unt. Se ornează . cu mărar proaspăt şi frunze de dafin.
Varză ţărănească cu carne
Pofta buna!
Incoming search terms:
- Varza calita taraneasca