Varză ţărănească cu carne

Printeaza

O reteta de varza taraneasca cu carne din: varza, sare, piper, foi de dafin, rosii, carne de porc, ulei de masline si marar.

Ingrediente:Varză ţărănească cu carne

  • 2 verze
  • sare
  • piper negru boabe şi măcinat
  • 2-3 foi de dafin
  • 4 roşii
  • 400 g carne de porc
  • 3-4 linguri ulei de măsline
  • o legătură mărar

 

Mod de preparare:

Se toacă varza mărunt şi se freacă bine cu sare. Separat, se taie carnea cubuleţe şi se căleşte în uleiul de floarea-soarelui. Se adaugă sare, piper şi apă călduţă şi se amestecă încontinuu ca să nu se prindă. Separat, se opăresc roşiile, se decojesc şi se taie cubuleţe.

Carnea fiartă se amestecă cu varza călită şi cu roşiile. Se mai fierbe 10-15 minute şi se potriveşte cu sare, piper şi foi de dafin.După ce a fiert, se serveşte cu mămăliguţă rece prăjită în unt. Se ornează . cu mărar proaspăt şi frunze de dafin.

Varză ţărănească cu carne

Varză ţărănească cu carne

Pofta buna!

 

Incoming search terms:

  • Varza calita taraneasca

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.