Varza cu usturoi la cuptor

Printeaza

Varza cu usturoi la cuptor din: varza, rosii, usturoi, faina, zahar, cimbru, sare, piper.

Ingrediente:

  • 2 varză dulce
  • 6 roşii
  • 6 căţei de usturoi
  • 4 linguri de făină
  • zahăr
  • cimbru
  • piper
  • sare

Mod de preparare:

Varza cu usturoi la cuptor: Usturoiul se curăţă şi se căleşte întreg în două linguri de ulei, până se rumeneşte.

Varza se cu­răţă, se spală, se taie felii groase, se trece prin făină şi se prăjeşte pe ambele părţi în ulei încins, într-o tavă unsă cu ulei se aşază usturoiul, feli­ile de varză, roşiile tăiate sferturi, zahărul, sa­rea, piperul, cimbrul şi se lasă la cuptor la foc mic, o oră.

 

Pofta buna!

 

 

Piftie Tradițională Românească

Piftie Tradițională Românească din: picioare si urechi de porc, morcovi, radacina de patrunjel, ceapa, boabe de piper, frunze de dafin, sare. Rețeta noastră de piftie tradițională românească este o îmbinare perfectă între gust, tradiție și nutriție. Această delicatesă culinară, cu rădăcini adânci în istoria gastronomică a României, reprezintă un adevărat festin pentru iubitorii de preparate […]

 

 

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.