Varzari cu nuca

Printeaza

Varzari cu nuca din: faina, sare, varza, morcov, ceapa,  nuca, ulei.

Ingrediente:

aluat:

  •  1 kg făină
  •  apă călduţă
  •  sare

umplutură:

  •  1 kg varză
  •  1 morcov
  •  1 ceapă
  •  100 g nuca
  •  50 ml ulei

 

Mod de preparare:

In uleiul încins căleşti urgent varza tocată mărunt, ceapa tăiată solzişori şi morcovul ras.

La final, adaugi nucile şi le mai căleşti puţin împreună.

Din făină, sare şi apă caldă frămânţi un aluat moale şi uscat, pe care îl laşi câteva minute să se odihnească la cald, apoi îl întinzi şi îl tai pătrăţele.

Umpli fiecare patrăţel cu o linguriţă de amestec, apoi le uneşti capetele sub formă de bocceluţă.

Ungi vărzările cu puţină margârină şi le dai la cuptorul încins, până se rumenesc apetisant.

 

Varzari cu nuca

Varzari_cu_nuca

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Mamaliguta la cuptor

Mamaliguta la cuptor din: lapte, malai, sare, branza de oi, unt si oua. Ingredinte: 3 pahare lapte malai sare 250 gr. branza de oi 200 gr. unt 3 oua   Mod de preparare Se prepara o mamaliguta pripita, inlocuind apa cu lapte, se adauga 100 gr. branza rasa, 100 gr. unt si sare daca mai […]

Pasta de dovlecei cu migdale

Pasta de dovlecei cu migdale din: migdale, zucchini, ceapa, marar, usturoi, sirop de lamaie, sare, susan. Ingrediente: 150 g migdale 3 zucchini 2 cepe 2 legături mărar 2 căţei de usturoi, 1 strop suc de lămâie sare după gust puțin susan     Mod de preparare: Se lasă migdalele la înmuiat timp de 8 ore. […]

 

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.