Veloute de andive

Printeaza

Se curăţă 1 andivă mare, se spală şi se taie pe lung în patru.

Se curăţă şi se spală 1 cartof şi se taie cubuleţe.

Se pun legu­mele într-o cratiţă cu 11 de apă rece, câteva picături de suc de lămâie  să se păstreze andiva albă şi 1 cub de zahăr.

Se fierbe 1 oră la foc mic, apoi se toarnă conţinutul într-un blender şi se adaugă 1 lingură de brânză de vaci.

Se amestecă bine şi se toarnă într-un pahar.

Veloute de andive

Poftă bună!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.