Verze de bruxelles in sos de unt

Printeaza

Verze de bruxelles in sos de unt din: verze de bruxelles, unt. Varza de Bruxelles este o sursă bogată de nutrienți esențiali, cum ar fi vitamina C, vitamina K, vitamina A, acid folic, fier, potasiu și fibre dietetice.

De asemenea, conține antioxidanți precum sulforafan, care pot oferi beneficii pentru sănătate.

Această legumă conține antioxidanți precum flavonoidele, carotenoizii și sulforafanul, care ajută la combaterea stresului oxidativ și la prevenirea bolilor.

Datorită conținutului ridicat de vitamina C, varza de Bruxelles poate ajuta la întărirea sistemului imunitar și la prevenirea răcelilor și gripei.

 

Ingrediente:

 

Mod de preparare:

Curatati verzele si taiati in felii subtiri. Topiti untul si sotati verzele timp de 7-10 minute.

Serviti ca garnitura sau cu salata.

 

4 portii, fiecare contine

  • 9gr carbohidrati
  • 4gr fibra
  • 4gr proteina

 

 

Pofta buna!

 

 

poate iti place si:

retete

Varză de Bruxelles cu usturoi și bacon

Varză de Bruxelles cu usturoi și bacon din: varza de bruxelles, ulei de masline, ceapa, bacon, usturoi, sare, piper. Pentru o aromă mai bogată, puteți înlocui uleiul de măsline cu unt. Puteți adăuga și alte condimente, cum ar fi chimen, oregano sau rozmarin. Varza de Bruxelles este o legumă bogată în nutrienți și are un […]

 

Varza de bruxelles aromata la cuptor

Varza de bruxelles aromata la cuptor

Varza de bruxelles aromata la cuptor din: varza de bruxelles, ulei de masline, otet balsamic, usturoi si sare. Ingrediente: varza de Bruxelles ulei de masline 2 linguri otet balsamic 1 lingurita usturoi, tocat 1 linguriță de sare   Mod de preparare: Incalziti cuptorul la 280 C. Se spală varza de bruxelles si se tăie felii. […]

 

 

Varză de Bruxelles cu bacon

Varza de Bruxelles cu bacon

Varza de Bruxelles cu bacon din: bacon, supa de pui, varza de bruxelles si ceapa. Ingrediente: 3 felii de bacon 1-1/2 cesti supa de pui verze de bruxelles 1 ceapa toccata   Mod de preparare: Gatiti baconul la foc mare pana se rumeneste. Scoateți și scurgeti pe prosoape de hartie. Pastrati in tigaie 2 lingurite […]

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.