Vin fiert cu mirodenii din: vin rosu, apa, zahar, anason, scortisoara, nucsoara, coaja de portocala, coaja de lamaie, suc de portocala, suc de lamaie. Ingrediente: (Pentru 4 pana la 6 persoane) O sticla de vin rosu o jumatate de litru apa 50g zahar o steluta de anason 1 baton de scortisoara 1 vârf de cutit […]
Vin fiert aromat
PrinteazaVin fiert aromat din: vin rosu, scortisoara, cuisoare, mandarina, portocala, zahar.
- 1 l vin roşu
- 1/2 linguriţă scorţişoară
- câteva cuişoare
- 1/2 mandarină (cu coajă)
- 1/2 portocală (cu coajă)
- zahăr
Mod de preparare:
Pui vinul într-o oală pe foc, adaugi scorţişoara, câteva cuişoare, mandarina şi portocala, ambele cu coajă.
Pui şi zahăr după gust.
Amesteci şi laşi să fiarbă puţin, să-şi tragă vinul toate aromele adăugate în el.
Serveşti vinul în căni, cât este fierbinte.
Vin fiert aromat
Savurati!
poate iti place si:
Vin fiert cu portocale
O reteta simpla de vin fiert cu portocale din: vin rosu, portocale, cuisoare, cardamon, stafide si scortisoara. Ingrediente: 1 litru vin roşu 1 portocală 5 cuişoare 1 cardamon 20 stafide 1/2 linguriţă scorţişoară sau 1 baton întreg de 5 cm lungime Mod de preparare: Spălaţi o portocală şi înfigeţi în ea din loc în […]
Vin fiert
Vin fiert Ingrediente: 1 litru vin tare bun 5 linguri miere 1 praf scorţişoară 10 boabe piper 10 cuişoare Mod de preparare: Se pune într-o oală de tablă subţire vinul la fiert cu piper, cuişoare, scorţişoară.Când ies primii aburi se adaugă mierea şi se amestecă La primul apropiat clocot se ia de pe foc […]
Savurati!