Vin Borugia cu flori de nucsoara din: vin roşii vechi de cel puţin 5 ani, flori de nucşoară, seminţe de coriandru, renglotă necojită, piper, rădăcină de ghimbir.
Ingrediente:
1 pahar de vin roşu vechi de cel puţin 5 ani
1/2 linguriţă de flori de nucşoară
1 linguriţă de seminţe de coriandru
2 sferturi de renglotă necojită
1 praf de piper
1 rădăcină de ghimbir rasă
Mod de preparare:
Se lasă toate ingredientele să infuzeze împreună timp de o oră.
Se strecoară lichidul într-o cupă pe care o veţi goli la una dintre principalele mese ale zilei.
Vinul Masseto: Cum a Devenit un Merlot Italian Legenda Vinurilor de Lux. Masseto este un vin pur din Merlot, considerat unul dintre cele mai prestigioase și căutate vinuri italiene. Produs în regiunea Toscana, Masseto este cunoscut pentru profilul său aromatic intens, structura puternică și potențialul remarcabil de îmbătrânire. De la prima sa lansare în anii […]
Vinurile Legendare ale Château d’Yquem: Cum Château d’Yquem Definește Excelența în Vinurile Dulci. Situat în Sauternes, Château d’Yquem produce cel mai renumit și apreciat vin dulce din lume. Cu o istorie care datează din secolul al XVIII-lea, d’Yquem se distinge prin metoda sa meticuloasă de selecție a strugurilor afectați de pourriture noble (mucegaiul nobil), care […]
Vinul Tignanello – Vinul care a Schimbat Toscana. Tignanello, produs de Antinori, una dintre cele mai vechi și respectate familii de vinificatori din Italia, a fost unul dintre pionierii mișcării Super Tuscan. Acest vin a rupt tradițiile, combinând soiuri autohtone italiene cu soiuri internaționale precum Cabernet Sauvignon, creând un stil complet nou și dinamic de […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.