Vin de portocale cu vanilie si scortisoara

Printeaza

Vin de portocale cu vanilie si scortisoara din: vin rose, alcool din fructe, portocale, zahar, baton de vanilie, scortisoara.

Ingrediente:Vin_de_portocale_cu_vanilie_si_scortisoara

  • 2,5 litri vin rose
  • 0,750 litri alcool de fructe
  • 3 portocale
  • 500g zahar
  • 1 baton de vanilie
  • 1 baton de scortisoara

 

 

Mod de preparare:

Intr-un recipient de sticla puneti vin, alcool si zahar. Adaugati sucul de la 3 portocale si coaja taiata in bucati mici.

Puneti batoanele de vanilie si scortisoara. Se amesteca bine toate ingredientele.

Puneti recipientul inchis la gura, intr-un loc racoros si uscat timp de 6 luni.

Agitati recipientul de vin de portocale din cand in cand.

Dupa acest timp, strecurati vinul de portocale, dupa care puteti sa-l serviti.

 

Vin_de_portocale_cu_vanilie_si_scortisoara

 

Savurati!

 

 

 

 

 


poate iti place si:

Vin de afine

Vin de afine din: vin, apa, afine, miere, cuisoare. Ingrediente: afine apa vin miere cuisoare   Mod de preparare: Varianta I Se spală 500 g afine, se fierb încet cu 2 pahare apa, 15 minute. Se adaugă 1 l vin roşu şi se mai fierbe 15 minute, după care se lasă să se răcească şi […]

 

Vin de macese cu lamaie

Vin de macese din: macese, zahar, lamaie, apa. Ingrediente: 1 kg macese uscate sau 1,5 kg macese proaspete 2 kg zahar 2-3 lamai 8-9 l apa     Mod de preparare: Macesele proaspete se taie in doua, iar cele uscate se piseaza sau se trec prin masina de tocat. Se oparesc cu 5 l de […]

 

Vin de portocale cu lamaie

Vin de portocale cu lamaie din: portocale, zeama de portocală, lămâie, cuburi zahăr, vin alb, rachiu de fructe. Ingrediente: 6 portocale coapte bine, mai mari zeama de la o portocală 1 lămâie medie 15 cuburi zahăr 3/4 l vin alb 1/2 l rachiu de fructe   Mod de preparare: Se spală bine portocalele şi se taie, cu […]

 

Smochine in vin rosu

Vin de smochine si lamaie

Vin de smochine si lamaie din: smochine bine coapte, zahar, apa, lamaie. Ingrediente: 1 kg smochine bine coapte (moi) 2 kg zahăr 6 l apă 3 lămâi   Mod de preparare: Se spală smochinele şi se dau prin mşşina de tocat; se aşază într-un borcan de 10 l.Se fierb 3 l apă împreună cu zahărul şi zeama […]

 

Savurati!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.