Vinegretă de carne

Printeaza

Vinegretă de carne

Ingrediente:Vinegretă de carne

  • 500 g carne fiarta sau friptă
  • aceleasi cantitati ca la vinegretă de peste

Mod de preparare:

Putem prepara vinegretă din carne fiartă sau friptă de vacă, viţel, berbec, porc, pasăre şi vînat. Putem folosi carne rămasă din ajun.

Procedăm în acelaşi fel ca la vinegretă de peşte. Pe lîngă zarza­vat, putem garnisi şi cu produse marina­te, iar drept garnitură punem bucăţi de aspic.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.