Vinete cu ardei si rosii la tava

Printeaza

Vinete cu ardei si rosii la tava din: vinete, ardei, rosii, verdeata, untdelemn, usturoi, sare.

Ingrediente:

  • 6 vinete
  • 12 ardei graşi
  • 10 roşii mari
  • 8 legături verdeaţă
  • 300 ml untdelemn
  • 2 capăţâni usturoi
  • sare

 

Mod de preparare Vinete cu ardei si rosii la tava:

Se coc vinetele şi ardeii ca pentru salată, se curăţă şi se taie felii. într-un vas de Jena se aşează în straturi astfel: felii de roşii, verdeaţă tocată, felii de vinete coapte, felii mai mari de ardei copţi, sare, usturoi tăiat, iarăşi câte un rând din fiecare, iar la sfârşit un rând de roşii.

Se toarnă deasupra untdelemnul şi se dă torul la cuptor, să scadă şi să se rumenească. Se serveşte rece.

 

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.