Vinete batute cu usturoi

Printeaza

Vinete batute cu usturoi din: vinete, ulei, suc de lamaie, usturoi, sare.

Ingrediente:Vinete batute cu usturoi

  • 1 kg vinete
  • 2 pahare de ulei măsline
  • 1 pahar suc de lămâie
  • 2 căţei usturoi pisat
  • sare

 

Mod de preparare:

Se spală vinetele şi se curăţă de coajă si cotor. Se taie felii subţiri, se sărează si se lasă la scurs, aproximativ zece minute.

Se pun la călit într-o tigaie cu ulei bine încins, până încep să îşi schimbe culoarea. Se scot, se scurg bine de ulei şi se bat cu tocătorul.

Se amestecă uşor cu ulei de măsline, usturoi zdrobit si suc de lămâie.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.