Vinete la borcan

Printeaza

Vinete la borcan din: vinete si rosii.

Ingrediente:

  • vinete
  • roşii (cantitatea se află la aprecierea fiecăruia)

 

 

 

Mod de preparare:

Vinete la borcan: După ce s-au copt vinetele se pun pe un plan înclinat să se scurgă sucul amărui din ele. Se curăţă bine şi se toacă sau se taie felii.

Se pun în borcane, având grijă să nu rămână goluri între ele. După ce s-au pus vinetele în borcane se aşază o jumătate de roşie (cu partea bombată în sus).

Se închid foarte bine borcanele şi se sterilizează.

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.