Vinete cu branza in aluat de clatite

Printeaza

Vinete cu branza in aluat de clatite

Ingrediente:

  • 1 kg vinete
  • 200 g brânză telemea rasă
  • 2 gălbenuşuri
  • 1 ou
  • 100 g făină
  • 150 ml lapte (sau sifon)
  • 200 ml ulei
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Vinete cu branza in aluat de clatite: Cureţi vinetele, le opăreşti şi le laşi să se scurgă. Prepari un aluat de clătite din ou, făină şi lapte.

Separat, amesteci brânza cu gălbenuşurile până devin o pastă, lei câte două felii de vinete, pui între ele o lingură de compoziţie de brânză, presari piper, sare, le dai prin aluatul de clătite (un pic mai gros) şi le prăjeşti în ulei bine încins.

Le serveşti cu sos de roşii.

 

 

Poftă bună!

 

 

 

1 comentariu

  1. Pare foarte interesanta reteta. Merita incercata.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.