Cotlet de Porc Aromat – Rețeta Perfectă pentru Mese Festive din: cotlet de porc, ulei de masline, usturoi, rozmarin, sare, piper negru, vin alb. Descoperă secretul preparării unui cotlet de porc suculent și aromat, perfect pentru mesele festive sau o cină specială în familie. Această rețetă îmbină tradiția culinară cu tehnici moderne de gătit, asigurând […]
Vinete cu branza de capra la cuptor
PrinteazaVinete cu branza de capra la cuptor din: vinete, telemea de capra, usturoi, rosii, patrunjel, sare, piper, ulei.
Ingrediente:
- 4 vinete
- 250 g telemea de capră
- 2 căţei de usturoi
- 6 roşii
- 1 legătură pătrunjel
- sare
- piper
- ulei
Mod de preparare:
Vinete cu branza de capra la cuptor: Cureţi vinetele, le tai felii pe lungime, le sărezi şi le laşi deoparte să iasă sucul din ele.
Le treci apoi sub un jet de apă rece, le ştergi cu un şervet uscat şi le prăjeşti în ulei încins.
Opăreşti apoi roşiile cu apă clocotită, le tai felii, apoi dai telemeaua pe răzătoare şi o amesteci cu verdeaţa tocată, usturoiul pisat, sare şi piper după gust.
Intr-un vas de sticlă termorezistentă sau într-o cratiţă aşezi straturi de vinete, brânză, roşii şi continui până termini cu felii de roşii.
Dai apoi totul la cuptor pentru 40 de minute. Pătrunjelul tocat întregeşte gustul foarte, foarte bun al acestei combinaţii!
Poftă bună!
Cocktail cu Vin și Aromă de Vișine
Cocktail cu Vin și Aromă de Vișine din: vin rosu, visinata, suc de portocale, felie de portocala, gheata. Ingrediente: 60ml vin roșu (preferabil un vin sec) 30ml visinată 30ml suc de portocale proaspăt stors 1 felie subțire de portocală pentru decor Cuburi de gheață Mod de preparare: Într-un shaker cu gheață, adăugați vinul roșu, […]