Vinete cu brânză la cuptor

Printeaza

O reteta de vinete cu branza la cuptor din: vinete, oua, usturoi, rosii, branza de oaie, ceapa verde, patrunjel verde, sare, piper si ulei.

Ingrediente:Vinete cu brânză la cuptor

  • 4 vinete
  • 4 ouă
  • 3 căţei de usturoi
  • 2 roşii
  • 150 g de brânză grasă de oaie
  • 1 legătură de ceapă verde
  • 1 legătură de pătrunjel verde
  • sare şi piper
  • ulei pentru uns tava

 

Mod de preparare:

După ce se coc, vinetele se curăţă şi se lasă la scurs, după care se toacă, dar nu chiar aşa de fin ca la salată. După ce considerăm că sunt suficient tocate, se amestecă bine cu ceapa tăiată, cu usturoiul zdrobit, cu pătrunjelul mărunţit, cu ouăle bătute şi brânza sfărâmată.

Înainte de a se băga la cuptor, compoziţia se sărează, se piperează şi se ornează cu felii de roşii.

Vinete cu brânză la cuptor

Vinete cu brânză la cuptor

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.