Vinete cu branza si rosii
PrinteazaVinete cu branza si rosii din: vinete, branza de capra, rosii cherry, busuioc, ulei de masline, sare, piper.
Ingrediente:
- 3 vinete
- 500 g branza de capra moale
- 250 g rosii cherry
- 1 legatura de busuioc
- ulei de masline
- sare
- piper
Mod de preparare:
Spală şi şterge de apă vinetele. Taie-le felii subţiri, unge-le cu puţin ulei de măsline, dă-le cu un praf de sare şi ulei şi frige-le pe ambele părţi pe un grătar încins.
Intre timp, taie fin busuiocul. Adaugă-l peste brânza de capră împreună cu două linguri cu ulei de măsline, sare şi piper după gust.
Pune câte o linguriţă cu brânză pe fiecare felie de vânătă, rulează şi aşază-le într-o tavă termorezistentă unsă cu ulei.
Presară roşioarele cherry, sare şi piper proaspăt măcinat, stropeşte cu ulei şi dă la cuptor pentru un sfert de oră.
Serveşte imediat, alături de o salată de rucola.
Vinete cu branza si rosii
Pofta buna!