Ulei de măceșe pentru regenerare cutanată: Remediu natural pentru piele sănătoasă și radiantă. Uleiul de măceșe, obținut din semințele fructelor de măceș (Rosa canina), este renumit pentru proprietățile sale regenerante și antiîmbătrânire. Bogat în acizi grași esențiali, vitaminele A și C și antioxidanți, acest ulei ajută la repararea țesuturilor cutanate, reducerea cicatricilor și îmbunătățirea texturii […]
Vinete Bruschetta
PrinteazaVinete Bruschetta din: paine, usturoi, ulei, vanata, mozzarella, rosii, patrunjel.
Ingrediente:
- 4 felii paine, de 1,5 cm grosime
- 1 catel usturoi
- 10-12 linguri ulei
- 1 vanata micuta taiata felii de 1cm
- 150 g mozarella taiata felii, apoi feliile taiate in 2
- 4 rosii taiate felii
- frunze de patrunjel
Mod de preparare:
Vinete Bruschetta: incinge cuptorul, se projeste painea pana ce devine crocanta. Se freca fiecare felie pe o parte cu usturoiul.
stropeste painea cu 1 lingura de ulei.
taie usturoiul felii. Se incing 8 linguri ulei, se adauga vinetele si usturoiul si se prajesc 8-10 minute, amestecand din cand in cand. Daca este nevoie se mai adauga ulei.
impart vinetele pe feliile de paine, asezand deasupra feliile de mozarella.
pun rosiile deasupra, se asezoneaza. Se frig in cuptor 5-7 minute, pana ce se topeste branza.
picura deasupra uleiul ramas.
orneaza cu frunze de patrunjel si se servesc imediat.
Pofta buna!
Homar cu Sos de Ciuperci și Trufe
Homar cu Sos de Ciuperci și Trufe: O adevărată delicatesă, care îmbină ingrediente de top pentru a crea un platou cu adevărat deosebit. Este o alegere excelentă pentru o cină festivă sau o ocazie specială, oferind o experiență culinară de neuitat. Timp de preparare Pregătire: 30 minute Gătire: 40 minute Total: 1 oră 10 minute […]