Vinete cu carne la cuptor

Printeaza

Vinete cu carte la cuptor din: piept de pui, vinete, ulei, rosii, supa de legume, smantana, patrunjel verde si sare.

Ingrediente:

  • 200 g piept de pui fiert
  • 400 g vinete
  • 1 lingura ulei
  • 2 rosii
  • 100 ml supa de legume
  • 2 linguri de smantana
  • cateva fire de patrunjel verde
  • sare

 

Mod de preparare:

Vinete cu carne la cuptor: Curăţaţi vinetele de coajă, spălaţi-le şi tăiaţi-le în rondele. Ungeţi o tavă cu ulei şi aşezaţi un strat de vinete.

Deasupra lor puneţi pieptul de pui tăiat în cubulete. Peste carne aşezaţi alt strat de felii de vinete şi peste acesta aranjaţi felii de roşii şi pătrunjelul verde tăiat mărunt.

Turnaţi în tavă supa de legume şi puneti-o la cuptor, la foc potrivit, pentru cel puţin 40 de minute. La servire, adăugaţi smântână.

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.