Vinete cu sos de rosii si cascaval din: vinete, cascaval, rosii, patrunjel, usturoi, cimbru, zahar, sare, piper. Ingrediente: 3-4 vinete subţiri 150 g caşcaval ras 500g roşii pătrunjel verde 2 căţei usturoi cimbru o linguriţă zalhăr sare piper Mod de preparare: Se spală vinetele, se taie felii groase de un deget, se presară cu […]
Vinete umplute cu legume si cascaval afumat din: vinete, ceapa, ardei, rosii, cascaval afumat, patrunjel, ulei, oregano, sare, piper. Ingrediente: 2 vinete 1 ceapă 1 ardei gras 3 roşii 100 g caşcaval afumat 1/2 legătură pătrunjel 4 linguri ulei 1 linguriţă oregano uscat sare piper Mod de preparare: Se taie în două vinetele şi […]
Drob de vinete de cascaval din: vinete, gris, cascaval, oua, patrunjel, sare, piper. Ingrediente: 9 vinete 1 lingură griş 200 g caşcaval ras 5 ouă 1 legătură pătrunjel sare piper Mod de preparare: Cureţi vinetele, le tai cuburi şi le pui în apă clocotită cu sare pentru 5 minute. După opărire le scurgi bine şi […]
Vinete umplute cu rosii si cascaval din: vinete, rosii, oua, pesmet, patrunjel verde, usturoi, cascaval, unt, concentrat de legume. Ingrediente: 4 vinete 2 rosii 1 ou 4 linguri pesmet pătrunjel verde 2-3 căţei de usturoi 100 g caşcaval 1 lingură unt concentrat de legume Mod de preparare: Speli vinetele, le tai în două pe lungime, apoi le […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.