Vinete coapte cu branza de capra si busuioc din: vinete, branza de capra, busuioc, ulei de masline, sare, piper.
Ingrediente:
4 vinete 300 g branza de capra 1 legatura busuioc ulei de masline sare piper
Mod de preparare:
Se preîncălzeşte cuptorul la 210° C. Se acoperă o tavă cu hârtie de copt.
Se spală vinetele şi se scurg de apă, apoi se taie felii pe lungime. Feliile se pun în tavă şi se stropesc cu ulei de măsline.
Se dau cu sare şi piper. Se coc 20 de minute, întorcând şi pe cealaltă parte.
Intre timp, brânza de capră se taie bucăţi, iar busuiocul se spală şi se toacă mărunt. Se scot vinetele din cuptor şi se lasă să se răcească.
Se montează un mille feuille direct pe farfurie, alternând o felie de vinete cu brânză şi frunzuliţe de busuioc.
Se dau cu sare şi piper şi se stropesc cu ulei de măsline. Se servesc imediat.
Vinete coapte cu branza de capra si busuioc
Pofta buna!
poate te intereseaza si:
Vinete coapte in pesmet cu parmezan din: vanata, branza, rosii, cafea, patrunjel, pesmet, parmezan, ulei de masline, sare, piper, oua si sos arrabiata. Ingrediente: 1 vanata branza 1 borcan rosii in ulei 1/2 ceasca de cafea patrunjel proaspat tocat 3/4 cana pesmet parmezan ras 1/4 ceasca ulei de masline Sare și piper 2 oua 1 […]
Pofta buna!