Vinete coapte umplute

Printeaza

Vinete coapte umplute din: vinete, cascaval, sunca de pui, oua, faina, pesmet, sare si ulei de floarea soarelui.

Ingrediente:Vinete_coapte_umplute

  • 2 vinete lungi
  • 1 bucata de cascaval
  • cateva felii de sunca de pui
  • 2 oua
  • 2-3 linguri faina
  • pesmet
  • sare
  • ulei de floarea soarelui

 

Mod de preparare:

Coci vinetele, le cureţi de coajă, dar laşi cotorul. Pui vinetele într-o strecurătoare, să se scurgă de zeamă. Tai câteva şuviţe lungi de caşcaval şi de şuncă.

Introduci cu grijă în fiecare vânătă câteva şuviţe de caşcaval şi de şuncă, apoi le dai prin făină, prin ou bătut cu sare şi apoi prin pesmet (trebuie să lucrezi cu grijă, ca să nu se rupă vânătă în bucăţi).

Prăjeşti vinetele în ulei încins, câte puţin pe fie­care parte. Poţi adăuga în tigaia cu ulei şi câteva feliuţe de usturoi.

Vinete coapte umplute

Vinete_coapte_umplute

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.