Vinete crema

Printeaza

Vinete crema din: vinete, ceapa, ulei, lamaie, sare, piper.

Ingrediente:Vinete crema

  • 4 vinete
  • 5 cepe
  • 8 linguri ulei
  • 1 lămâie
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Se taie vinetele, necurăţate de coajă, pe lung, în felii. Se pun la prăjit în ulei, până încep să se rumenească şi se pun într-o cratiţă. în uleiul rămas se căleşte ceapa tăiată rondele fine.

Se răstoarnă peste vinete, se sărează, se piperează, se adaugă puţină apă şi ulei. Se pun la cuptor, la foc slab, aproximativ o jumătate de oră.

Se lasă să se răcească, se trec prin maşina de tocat şi se amestecă bine cu puţin ulei şi suc de lămâie.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.