Vinete cu carne tocata de vita si cascaval

Printeaza

Vinete cu carne tocata de vita si cascaval din: vinete, carne tocata de vita, rosii, ceapa, ulei, sos, cascaval, usturoi, sare, piper.

Ingrediente:Vinete cu carne tocata de vita si cascaval

  • 6 vinete rotunde
  • 500 g carne tocata de vita
  • 2-3 rosii bine coapte
  • 2 cepe
  • 100 ml ulei
  • 200 g sos alb
  • 200 g cascaval uscat
  • un catel de usturoi
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Vinetele se taie în două pe lung, se presară cu sare şi se lasă o oră să se elibereze sucul. Intre timp, într-o tigaie cu ulei se că­leşte ceapa şi, după ce s-a înmuiat, se adaugă carnea care se desface cu lingura de lemn.

Se adaugă roşiile tăiate mărunt, usturoiul, sarea, piperul şi apa necesară pentru a fierbe la foc mic, timp de o oră.

Vinetele se şterg şi se prăjesc uşor în ulei, apoi, cu o linguriţă li se scoate miezul care se pune tocat mărunt în amestecul de carne.

Se umplu vinetele cu amestecul de carne. Se pune sos alb pe fiecare vânătă, se presară cu caşcaval ras şi se dau la cuptor pentru 25 de minute.

Vinete cu carne tocata de vita si cascaval

Vinete cu carne tocata de vita si cascaval

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.