Vinete cu marule şi şuncă afumată

Printeaza

Vinete cu marule şi şuncă afumată

Ingrediente:Vinete cu marule şi şuncă afumată

  • 800 g vinete
  • 6 marule
  • 150 g şuncă
  • 100 g costiţă afumată
  • 250 g unt
  • 1 /2 l supă
  • puţin zahăr
  • 600 g roşii
  • sare
  • cimbru

 

Mod de preparare:

Marulele se fierb timp de 2 minute în apă clocotită cu sare. Se stre­coară, se răcesc cu apă şi se pun pe un şervet.

Şunca se taie julien, se pre­sară printre foile de marule şi se aşază într-un vas peste costiţa afumată tăiată felii.

Se dă la cuptor cu unt şi supă. Se aşază pe platou garnisit cu vinete prăjite , cu roşiile curăţate şi tăiate sotate în unt, sare, zahăr, cimbru şi se pun cu o lingură de masă pe feliile de vinete prăjite.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.