Vinete cu parmezan şi carne

Printeaza

Vinete cu parmezan şi carne

Vinete cu parmezan şi carne

Ingrediente:

  • două fire de praz
  • două piepturi de pui
  • 500 g ciuperci
  • două vinete
  • o linguriţă de ghimbir tocat
  • 200 ml ulei de măsline
  • o jumătate de linguriţă de pudră de curry
  • sare, piper
  • o lămâie
  • 200 g parmezan
  • busuioc verde

 

Preparare:

Vinetele se spală, se taie în felii, apoi în cubuleţe. Se pun într-un castron şi se toarnă deasupra sucul de la lămâie. Se amestecă, se acoperă cu un capac şi se lasă deoparte timp de cinci minute.

Ciupercile se curăţă de pieliţă, se spală şi se pun peste vinete. Se amestecă şi se lasă la prăjit în ulei încins.

Când sosul din cratiţă a scăzut se adaugă sare şi piper. Se scot legumele şi se pun într-un castron cu capac.

Prazul se curăţă, se spală şi se taie în felii mai groase. Se prăjeşte în uleiul de la legume, se scoate cu o spumieră şi se pune peste legume.

Piepturile de pui se spală, se scurg de apă şi se taie în cuburi. Se amestecă într-un castron cu pudra de curry, ghimbirul tocat, sarea şi piperul.

Se prăjeşte carnea în ulei încins, apoi se amestecă bine cu legumele din castron.

Vinete cu parmezan şi carne

Vinete cu parmezan şi carne.jpg

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.