Vinete cu usturoi si busuioc

Printeaza

Vinete cu usturoi si busuioc din: vinete, dovlecei, rosii, usturoi, cascaval, busuioc, ulei, sare, piper.

Ingrediente:Vinete cu usturoi si busuioc

  • 4 vinete
  • 2 dovlecei
  • 4 roşii
  • 5 căţei usturoi
  • 200 g caşcaval vegetal
  • 1 linguriţă busuioc uscat
  • 3 linguri ulei
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Speli vinetele şi dovleceii, le feliezi, le sărezi şi le pui la scurs aproximativ 10 minute.

Roşiile le speli şi le tai felii, iar usturoiul îl cureţi şi îl pisezi, apoi îl amesteci cu puţină apă. într-un vas termorezistent uns cu ulei aşezi feliile de vinete, de dovlecei şi de roşii, în mod alternativ.

Presari busuioc peste compoziţie, stropeşti cu ulei, adaugi piper, sare şi usturoi. Razi caşcavalul vegetal, îl presari peste vinete şi bagi la cuptor 20 de minute.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.