Vinete si dovlecei cu scordolea

Printeaza

 Vinete si dovlecei cu scordolea

Ingrediente:Vinete si dovlecei cu scordolea

  • 2 vinete
  • 2 dovlecei
  • 1 lingură untură
  • l 1/2 lingură făiniă
  • 5 linguri scordolea
  • sare

Mod de preparare:

Curăţăm dovleceii, îi tăiem în felii nu prea subţiri, în lungime, şi îi punem în­tr-o farfurie. La fel tăiem şi vinetele, punîndu-le în altă farfurie. Presărăm sare. Ştergem cu şervetul feliile ca să se zbi­cească, le dăm prin făină şi le prăjim.

Cînd toate feliile sînt prăjite, le servim imediat, foarte fierbinţi, cu sos scordolea.

 

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Simplu si bun!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.