Vinete cu dovlecel si cascaval

Printeaza

Vinete cu dovlecel si cascaval din: vinete, dovlecel, roşii cherry, ceapă, usturoi, caşcaval, ulei, sare, piper.

Vinete_cu_dovlecel_si_cascaval

Ingrediente:

  • 2 vinete mari
  • 1 dovlecel
  • 500 g roşii cherry
  • 1 ceapă
  • 2 căţei de usturoi
  • 200 g caşcaval
  • ulei
  • sare
  • piper

Mod de preparare:

Taie vinetele şi dovlecelul în rondele şi dă-le cu sare şi piper. Lasă-le pe un şervet zece minute. Prăjeşte rondelele în ulei încins pe ambele părţi.

Scoate-le într-o farfurie. Separat, pregăteşte un sos gros din ceapă că­lită împreună cu usturoi, peste care adaugi roşiile tocate. Potriveşte de sare, amestecă şi lasă să scadă.

Când e gata, aşteaptă să se răcorească. Asamblează turnuleţele aşezând în straturi rondele de vinete, unul de dovlecel, sos şi caşcaval ras.

Ca să nu cadă, le poţi aşeza în ramekinuri. Dă turnuleţele la cuptor vreo cinci minute. Serveşte-le calde.

Vinete cu dovlecel si cascaval

Vinete_cu_dovlecel_si_cascaval

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.