Vinete evantai

Printeaza

Vinete evantai 

Ingrediente:Vinete evantai

  • 4 vinete mici
  • 2 cepe
  • 2 roşii
  • 200 g şuncă
  • 200 g caşcaval
  • sare
  • piper
  • 1 ardei gras

Mod de preparare:

Speli vinetele, le tai evantai (fără să le decojeşti şi fără să le desprinzi de cotor) şi le presari cu sare şi piper. Tai în felii subţiri roşiile, ardeiul, ceapa, şunca şi caşcavalul şi le aşezi între feliile de vinete.

Apoi recompui vinetele legându-le cu aţă specială de bumbac ca să nu cadă umplu­tura, le aşezi într-o tavă cu ulei şi le dai la cuptor pentru 30 de minute.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.