Vinete grecesti

Printeaza

Vinete grecesti

Ingrediente:Vinete grecesti

  • 3 vinete mijlocii
  • 1 lingură făină
  • 3 căpăţâni de usturoi
  • 500 g roşii
  • 3 linguri ulei
  • 1 linguriţă zahăr
  • sare

 

Mod de preparare:

Alegi vinete mijlocii, le tai felii, le opăreşti câteva minute în apă clocotită cu sare şi le ţii 20 de minute sub o greutate. Le scurgi, le dai prin făină şi le rumeneşti în ulei, la foc domol, ca să se pătrundă bine.

Cureţi usturoiul, îl prăjeşti puţin în ulei, adaug roşiile, condimentezi şi torni peste vinete. Le poţi servi calde sau reci, după gust.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.