Vinete impanate cu orez
PrinteazaVinete impanate cu orez din: vinete, orez, rosii, ceapa, morcovi, patrunjel, ulei si sare.
- 4 vinete
- 1 cana cu orez
- 2 rosii
- 1 ceapa
- 1 morcov
- 1 radacina de patrunjel
- ulei
- sare
Mod de preparare:
Separat, pune orezul la fiert în apă cu un praf de sare, ceapa, morcovul şi rădăcina de pătrunjel, toate întregi.
Când orezul este bine fiert, îndepărtează legumele. După ce s-au răcit vinetele, taie-le în felii, pe lungime, până la cotor.
Pune între felii orezul fiert şi amestecat cu roşiile opărite, decojite şi tăiate cubuleţe.
Lasă-le la cuptor câteva minute, cât să se încălzească puţin.
Vinete impanate cu orez
Pofta buna!