Vinete impanate cu orez

Printeaza

Vinete impanate cu orez din: vinete, orez, rosii, ceapa, morcovi, patrunjel, ulei si sare.

Ingrediente:Vinete_impanate_cu_orez

  • 4 vinete
  • 1 cana cu orez
  • 2 rosii
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1 radacina de patrunjel
  • ulei
  • sare

 

Mod de preparare:

Separat, pune orezul la fiert în apă cu un praf de sare, ceapa, morcovul şi rădăcina de pătrunjel, toate întregi.

Când orezul este bine fiert, îndepărtează legumele. După ce s-au răcit vinetele, taie-le în felii, pe lungime, până la cotor.

Pune între fe­lii orezul fiert şi amestecat cu roşiile opărite, decojite şi tăiate cubuleţe.

Lasă-le la cuptor câteva minute, cât să se încălzească puţin.

Vinete impanate cu orez

Vinete_impanate_cu_orez

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.