Vinete la cuptor cu mozzarella

Printeaza

Vinete la cuptor cu mozzarella din: vanata, carne, mozzarella, ulei, rosii, sare, piper.

Ingrediente:Vinete la cuptor cu mozzarella

  • o vânătă
  • 550 g carne tocată o ceapă
  • 2 roşii
  • 3-4 felii mozzarella
  • 2 linguri ulei
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Vânata se taie felii, se presară cu sare şi se lasă 30 de minute. Se pune ceapa tocată la călit, se adaugă carnea, se lasă până ce îşi schimbă culoarea.

Se pun roşiile cuburi, se presară sare şi piper şi se lasă să scadă. Intr-un vas de cuptor, se aşază straturi alternative de vinete şterse de suc şi carne cu sos.

Se lasă 20 de minute la cuptor, se scoate, se pune brânza şi se mai lasă 10 minute.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.