Vinete cu mozzarella

Printeaza

Vinete cu mozzarella din: rosii, vinete, mozzarella, cimbru, supa de pasare, untdelemn, sare, piper.

Ingrediente:

  • 1 kg de rosii
  • 3 vinete
  • 1 bucata de mozzarella
  • 3 ramurele de cimbru proaspat
  • 1 cl de supa de pasare
  • untdelemn
  • sare
  • piper

Mod de preparare: 


Spalati rosiile, taiati-le capacul de sus, apoi taiati-le si pe ele in rondele, pe toa-ta suprafata lor.

Puneti sa se incinga in tigaie o lingura de untdelemn si caliti feliile de rosii in el, vreme de 5 minute. Sarati, piperati.

Spalati vinetele si taiati-le felii cam de un deget, pe lat. Incalziti cuptorul la maximum.

Intr-un vas rezistent la foc, uns cu putin untdelemn, asterneti rosiile, rondea langa rodea.

Peste ele, asezati vinetele, presarati cimbrul,
sarati, piperati, stropiti-le din abundenta cu untdelemn si supa de pasare.

Peste toate asezati mozzarella taiata felii subtiri. Bagati vasul la cuptor si lasati-l vreme de o ora si jumatate.

Serviti mancarea fierbinte, cu putin cimbru presarat pe deasupra.

 

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Foarte bune vinetele cu mozzarella. Eu am lasat preparatul la cuptor o ora si in sfert si a iesit perfect, pentru gustul meu.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.