Chiftele de vinete cu branza/cascaval din: vinete, faina, oua, cascaval, ulei, sare. Ingrediente: 1,5 kg vinete 150 g făină 3 ouă 100 g caşcaval/branza 150 ml ulei sare Mod de preparare: Coci vinetele, apoi le cureţi şi le pui pe un tocător de lemn, să se scurgă bine. Le toci cu un cuţit de lemn, […]
Vinete pane umplute cu branza dulce
PrinteazaVinete pane umplute cu branză dulce din: vinete, oua, branza de vaci, faina, pesmet, ulei, patrunjel, sare.
Ingrediente:
- 4 vinete
- 3 ouă
- 100 g brânză de vaci
- 3 linguri făină
- pesmet
- ulei
- 1 legătură pătrunjel
- sare
Mod de preparare:
Cureţi vinetele de coajă, le tai pe lungime în 6 felii, le sărezi şi le laşi pentru o oră deoparte, apoi treci feliile de vinete prin făină şi le prăjeşti în ulei.
Când sunt reci, le lipeşti câte două cu 1 lingură de brânză de vaci proaspătă amestecată cu un gălbenuş şi un praf de sare.
Treci apoi vinetele prin făină, ouăle rămase şi pesmet şi le prăjeşti în ulei încins.
Când sunt gata le presari cu puţin pătrunjel verde tăiat mărunt.
Vinete pane umplute cu branza dulce
Poftă bună!
poate te intereseaza si:
Vinete la grill cu branza
Vinete la grill cu branza din: vinete, sare, ulei, usturoi, pesmet, branza. Ingrediente: 2 vinete sare ulei pentru grătar 3 căţei de usturoi 3 linguri de pesmet 3 linguri de brânză proaspăt rasă 3 linguri de ulei de măsline Mod de preparare: Vinetele se curăţă, se spală şi se taie pe lungimeîn felii cu […]
Pofta buna!