Vinete cu parmezan si mozzarella

Printeaza

Vinete cu parmezan si mozzarella din: vinete, ulei, mozzarella, pesmet, parmezan, rosii, usturoi, ardei iute, busuioc, sare, piper.

Ingrediente:

  • 4 vinete mai mici
  • 6 linguri cu ulei de măsline
  • 200 g mozzarella
  • 300 g pesmet
  • 200 g parmezan ras
  • 8 roşii mai mici
  • 2 căţei de usturoi
  • 1 ardei iute
  • 1 mână cu frunze de busuioc
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Spală vinetele, taie-le rondele groase de 2 cm, sărează-le şi lasă-le să se scurgă.

Dă-le prin pesmet amestecat cu parmezan ras şi busuioc, apoi prăjeşte-le. Scoate-le pe hârtie absorbantă.

Intr-o tavă unsă cu unt, aşază un rând de vinete, usturoi felii, apoi un rând de felii de mozzarella şi unul de roşioare tăiate jumătăţi.

Pune un rând de parmezan ras şi din nou vinete, usturoi, ardei iute, roşii, mozzarella, parmezan.

Dă la cuptor, la foc potrivit.

Coace până când legumele sunt moi şi s-au rumenit deasupra.

Vinete cu parmezan si mozzarella

Vinete_cu_parmezan_si_mozzarella

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.