Zacusca de vinete cu bulion din: vinete, arde grasi, gogosari, ceapa, ulei, bulion de tomate, sare, piper, foi de dafin, conservant. Ingrediente: 5 kg vinete 3 kg ardei grasi 3 kg gogosari 2 kg ceapa 2 l ulei 2 kg bulion de tomate sare piper macinat foi de dafin 1 plic conservant Mod de preparare: […]
Vinete conservate in untdelemn din: vinete, rosii, untdelemn, usturoi, patrunjel, sare, piper. Ingrediente: 5 kg vinete 1 litru untdelemn 3 kg roşii usturoi câteva legături pătrunjel sare şi piper Mod de preparare: Vinetele se curăţă la fel ca şi pentru celelalte conserve de vinete, se taie felii groase de 1 cm, care se aşează […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.