Vinete cu piept de pui
PrinteazaO reteta simpla de vinete cu piept de pui din: vanata, piept de pui, cascaval, sunca, sos de rosii, ulei de masline, oregano, sare si piper.
Ingrediente:
- 1 vânătă
- 300 g piept pui
- 100 g caşcaval
- 100 g şuncă
- 1 ceşcuţă cu sos de roşii
- ulei de măsline
- oregano
- sare
- piper
Mod de preparare:
Spală vânătă, tai-oîn felii subţiri, presară un praf de sare şi lasă-le să se scurgă bine. Intre timp, taie pieptul în felii mai groase, condimentează-l cu sare şi rumeneşte-l pe grătarul incins.
Unge feliile de vânătă cu puţin ulei şi lasă-le la cuptor 15 minute.
Din când în când, întoar- ce-le de pe o parte pe cealaltă. Când vinetele s-au înmuiat puţin, adaugă feliile de şuncă şi bucăţile de pui. Presară caşcaval ras, piper, oregano şi sosul de roşii. Lasă la cuptor încă 15 minute.