Vinete cu piept de pui

Printeaza

O reteta simpla de vinete cu piept de pui din: vanata, piept de pui, cascaval, sunca, sos de rosii, ulei de masline, oregano, sare si piper.

Ingrediente:Vinete cu piept de pui

  • 1 vânătă
  • 300 g piept pui
  • 100 g caşcaval
  • 100 g şuncă
  • 1 ceşcuţă cu sos de roşii
  • ulei de măsline
  • oregano
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Spală vânătă, tai-oîn felii subţiri, presară un praf de sare şi lasă-le să se scurgă bine. Intre timp, taie piep­tul în felii mai groase, condimentează-l cu sare şi rumeneşte-l pe grătarul incins.
Unge feliile de vânătă cu puţin ulei şi lasă-le la cuptor 15 minute.

Din când în când, întoar- ce-le de pe o parte pe cealaltă. Când vinetele s-au înmuiat puţin, adaugă feliile de şuncă şi bucăţile de pui. Presară caşcaval ras, piper, oregano şi sosul de roşii. Lasă la cuptor încă 15 minute.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.