Vinete prajite cu usturoi si patrunjel

Printeaza

Vinete prajite cu usturoi si patrunjel din: vanata, usturoi, patrunjel, otet, ulei, sare.

Ingrediente:vinete_prajite_cu_usturoi_si_patrunjel

  • o vânătă mare sau 2 mici
  • 10 căţei usturoi
  • 1/2 legătură pătrunjel
  • o linguriţă oţet
  • sare
  • ulei pentru prăjit

 

Mod de preparare:

Vinetele, spălate şi uscate, se taie rondele fără a le curăţa de coajă. Se presară cu sare şi se lasă o oră aşa, să-şi lase sucul.

Intre timp, se curăţă usturoiul, se taie mărunt şi se amestecă cu pătrunjei fin tocat şi oţet. Vinetele se şterg, se rumenesc într-o cantitate mică de ulei şi se aduc la masă.

Vinete prajite cu usturoi si patrunjel

vinete_prajite_cu_usturoi_si_patrunjel

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.