Vinete cu quinoa

Printeaza

Vinete cu quinoa din: vanata, quinoa, apa, boia, ceapa, ardei, marar, sare, ulei.

 

Ingrediente:Vinete_cu_quinoa

  • 1 vânătă mare
  • 120 g quinoa
  • 1 cană de apă
  • 1/2 linguriţă de boia
  • 1 ceapă mică
  • 1/2 ardei gras roşu
  • 1/2 legătură de mărar
  • sare
  • ulei

 

Mod de preparare:

Inţeapă vânăta din loc în loc cu furculiţa, stropeşte-o cu ulei de măsline şi coace-o 35 de minute la cuptor.

Toacă fin ceapa şi căleşte-o. Spală quinoa. Adaug-o peste ceapă. Toarnă apa.

Fierbe un sfert de oră, amestecând tot timpul. Adaugă boiaua, sarea şi ardeiul tăiat cubuleţe. Tine la foc moderat cinci minute.

După ce s-a făcut vânăta, tai-o în două, pe lungime. Ia din amestecul de quinoa şi aşază pe fiecare jumătate. Decorează cu mărar.

Vinete cu quinoa

Vinete_cu_quinoa

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.