Vinete cu quinoa
PrinteazaVinete cu quinoa din: vanata, quinoa, apa, boia, ceapa, ardei, marar, sare, ulei.
- 1 vânătă mare
- 120 g quinoa
- 1 cană de apă
- 1/2 linguriţă de boia
- 1 ceapă mică
- 1/2 ardei gras roşu
- 1/2 legătură de mărar
- sare
- ulei
Mod de preparare:
Inţeapă vânăta din loc în loc cu furculiţa, stropeşte-o cu ulei de măsline şi coace-o 35 de minute la cuptor.
Toacă fin ceapa şi căleşte-o. Spală quinoa. Adaug-o peste ceapă. Toarnă apa.
Fierbe un sfert de oră, amestecând tot timpul. Adaugă boiaua, sarea şi ardeiul tăiat cubuleţe. Tine la foc moderat cinci minute.
După ce s-a făcut vânăta, tai-o în două, pe lungime. Ia din amestecul de quinoa şi aşază pe fiecare jumătate. Decorează cu mărar.
Vinete cu quinoa
Pofta buna!