Vinete cu rosii si parmezan din: vinete, rosii, usturoi, zahar, patrunjel, parmezan sau caşcaval de oaie, otet balsamic, sare, piper.
Ingrediente:
2 vinete mari
4 roşii potrivite
2-3 căţei de usturoi
2-3 linguri cu zahăr
1 legătură de pătrunjel verde
100 g parmezan sau caşcaval de oaie dat pe răzătoarea mică
oţet balsamic
sare
piper
Mod de preparare:
Incinge bine tabla, presară pe ea sare grunjoasă şi pune roşiile la copt. Intoarce-le cu grijă pe toate feţele.
Taie vinetele felii, dă-le cu sare, lasă-le la scurs, apoi tăvăleşte-le prin zahăr şi pu- ne-le pe grătarulîncins. Lasă-le câte trei minute pe fiecare parte, să se pătrundă bine.
Decojeşte roşiile şi taie-le cubuleţe, apoi amestecă-le cu o lingură cu ulei de măsline şi usturoi felii.
Pune în câte un bol individual o felie de vânătă, o lingură de roşii cu usturoi şi iar vânătă.
Pune din nou o lingură cu roşii, presară pătrunjel tocat mărunt şi câteva picături de oţet balsamic.
Salata de vinete cu rosii si verdeata din: vinete, rosii, ceapa, patrunjel, maioneza, oua, ulei, sare, piper. Ingrediente: 1 vanata 2 roșii maruntite 1/2 ceapa feliata 1/2 cana patrunjel tocat 1/3 cană maioneză 2 oua 2 linguri de ulei sare piper Mod de preparare: Pregătiți ingredientele. Presărați bucățile de vinete cu sare și lăsați-le să […]
Vinete la cuptor cu rosii cherry din: vinete, rosii, usturoi, mozzarella, ulei, sare, piper, cimbru. Ingrediente: 2 vinete mari sau 3-4 mai mici 2-3 căţei de usturoi 200 g mozzarella 3-4 linguri ulei de măsline 250 g roşii cherry sare piper cimbru Mod de preparare: Vineţelele spală, se şterg şi se tale în felii […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.