Vinete tocate

Printeaza

Vinete tocate

Ingrediente:

  • 5 vinete mari
  • 250 g ulei
  • 1 lingură de smantana
  • 1 ceapă
  • sare
  • 1 lin­gură de oţet
  • 12 ardei graşi
  • 250 g roşii

 

Mod de preparare:

Vinete tocate: Vinetele se coc pe jeratic sau la flacără, apoi se pun pe un tocător aple­cat (să se scurgă zeama).

mai storc puţin, se curăţă şi se toacă cu un cuţit de lemn, apoi se pun într-un castron.

bat bine (ca pe maioneză) cu 250 g ulei, ceapa tocată, sare şi la urmă se amestecă cu smîntînă.

aşază pe un platou de salată şi se garnisesc cu felii de roşii, fără seminţe. Separat se ser­veşte salată de ardei graşi copţi, cu sare, ulei şi oţet.

 

Pofta buna!

 

 

 

Terci de Ovăz Nutritiv cu Fructe și Nuci

din: fulgi de ovaz, lapte, miere, vanilie, scortisoara, nuci, fructe proaspete. Terciul de ovăz este un mic dejun sănătos și hrănitor, iar această rețetă îl aduce la un nivel superior cu adăugarea de fructe proaspete și nuci crocante. Ingrediente: 1 cană de fulgi de ovăz 2 căni […]

Vitel Tonnato – Delicatețe Italiană cu Gust Răcoritor

din: carne de vitel, ceapa, usturoi, frunza de dafin, morcov, ulei de masline, sare, piper, ton in ulei, ansoa, galbenusuri de ou, capere, suc de lamaie, salata verde, lamaie, patrunjel. Vitel Tonnato este o rețetă italiană clasică care constă în carne de vitel subțire servită cu un […]

 

 

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.