Vinete umplute cu ardei si branza de vaci din: vinete, ardei gras, ceapa, branza de vaci, patrunjel, ulei, sare, piper.
Ingrediente:
4 vinete
2 ardei graşi
2 cepe
200 g brânză de vaci
pătrunje
ulei
sare
piper
Mod de preparare:
Spală bine vinetele, unge-le cu ulei şi înveleşte-le în folie de aluminiu. Aşază-le într-o tavă şi lasă-le la cuptor aproximativ 35-40 de minute. Lasă-le să se răcorească puţin, taie-le pe jumătate, pe lungime.
Scoate cu grijă pulpa şi amestec-o uşor cu brânza de vaci, ceapa tocată şi ardeiul cubuleţe.
Potriveşte gustul de sare şi piper, umple vinetele. Mai lasă-le la cuptor câteva minute. Serveşte-le fie calde, fie reci, cu verdeaţă deasupra.
Vinete umplute cu susan din: vinete, rosii, ardei, ceapa, usturoi, sare, piper, pasta de susan, ulei de masline. Ingrediente: 1 vânătă rosii ardei gras ceapa usturoi sare si piper pasta de susan ulei de masline Mod de preparare: Se spală 1 vânătă medie, se taie pe jumătate (dacă este mai mare se taie în […]
Vinete umplute cu feta din: vanata, castravete, dovlecel, rosii, masline, ceapa, branza feta, mascarpone, busuioc verde, sare, piper si ulei de masline. Ingrediente: o vânătă mare un castravete un dovlecel câteva roşii mici, cu pulpa tare câteva măsline o ceapă mică două linguri de mascarpone două felii de brânză feta busuioc verde sare piper ulei […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.