Uscatele Tradiționale Românești din: faina, unt, zahar pudra, oua, coaja de lamaie, sare, rahar, zahar vanilat. Ingrediente: 500 g făină 200 g unt sau margarină 150 g zahăr pudră 2 ouă Coajă rasă de la o lămâie Un praf de sare 50 g rahat, tăiat cubulețe Zahăr vanilat Mod de preparare: Se amestecă untul […]
Vinete umplute cu branza ricotta si rodii
PrinteazaVinete umplute cu branza ricotta si rodii din: vinete, branza ricotta, usturoi, seminte de chimen, cimbrisor, rodii, ulei, sare, piper.
Ingrediente:
- 2 vinete mari
- 300 g branza ricotta
- 1 catel de usturoi
- seminte de chimen
- cimbrisor verde
- 2 rodii
- 3 linguri de ulei
- sare
- piper
Mod de preparare:
Spală vinetele, şterge-le -şi taie-le pe lung, în jumătăţi. Sărează-le, pune-le în tigaia încinsă şi lasă-le 10 minute cu capac să se înmoaie.
Toarnă 1/2 pahar de apă şi înăbuşă-le zece minute. Cu o lingură, scoate miezul, toacă-l cu un cuţit de lemn, adaugă sare, piper.
Amestecă brânză şi usturoiul zdrobit şi tocat mărunt.
Umple vinetele cu această compoziţie şi presară boabe de rodie, seminţe de chimen şi cimbrişor proaspăt.
Vinete umplute cu branza ricotta si rodii
Pofta buna!
Paste cu Pui Alfredo din: piept de pui, paste fettuccine, ulei de masline, usturoi, smantana, branza parmezan, sare, piper, patrunjel, fulgi de ardei iute. Ingrediente: 2 bucati piept de pui fără oase și fără piele 2 căni de paste fettuccine 2 linguri de ulei de măsline 3 căței de usturoi, tocați mărunt 1 cană […]