Vinete umplute cu branza ricotta si rodii

Printeaza

Vinete umplute cu branza ricotta si rodii din: vinete, branza ricotta, usturoi, seminte de chimen, cimbrisor, rodii, ulei, sare, piper.

Ingrediente:

  • 2 vinete mari
  • 300 g branza ricotta
  • 1 catel de usturoi
  • seminte de chimen
  • cimbrisor verde
  • 2 rodii
  • 3 linguri de ulei
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Spală vinetele, şterge-le -şi taie-le pe lung, în jumătăţi. Sărează-le, pune-le în tigaia încinsă şi lasă-le 10 minute cu capac să se înmoaie.

Toarnă 1/2 pahar de apă şi înăbuşă-le zece minute. Cu o lingură, scoate miezul, toacă-l cu un cuţit de lemn, adaugă sare, piper.

Amestecă brânză şi usturoiul zdrobit şi tocat mărunt.

Umple vinetele cu această compoziţie şi presară boabe de rodie, seminţe de chimen şi cimbrişor proaspăt.

 

Vinete umplute cu branza ricotta si rodii

Vinete_umplute_cu_branza_ricotta_si_rodii

 

Pofta buna!

 

 

 

Uscatele Tradiționale Românești

Uscatele Tradiționale Românești din: faina, unt, zahar pudra, oua, coaja de lamaie, sare, rahar, zahar vanilat. Ingrediente: 500 g făină 200 g unt sau margarină 150 g zahăr pudră 2 ouă Coajă rasă de la o lămâie Un praf de sare 50 g rahat, tăiat cubulețe Zahăr vanilat   Mod de preparare: Se amestecă untul […]

Paste cu Pui Alfredo

Paste cu Pui Alfredo din: piept de pui, paste fettuccine, ulei de masline, usturoi, smantana, branza parmezan, sare, piper, patrunjel, fulgi de ardei iute.   Ingrediente: 2 bucati piept de pui fără oase și fără piele 2 căni de paste fettuccine 2 linguri de ulei de măsline 3 căței de usturoi, tocați mărunt 1 cană […]

 

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.