Salata de vinete cu rosii din: vinete, dovlecel, lapte, sare, ulei, rosii, ceapa. Ingrediente: 4-6 vinete mijloci 1 dovlecel 1 lingură cu lapte praf sare 1 ceaşcă mare cu ulei 2 roşii pentru decor 1 ceapă tocată Mod de preparare: Coaceţi vinetele, când s-au înmuiat lăsaţi-le câteva minute să se răcorească, curăţaţi-le cu mâna […]
Vinete cu sos de rosii si usturoi din: vinete, rosii, usturoi, ulei, sare. Ingrediente: 1 kg vinete mai mici (5-6 bucăţi) 1 kg roşii 1 căpăţână usturoi 2 linguri ulei sare Mod de preparare: Vinetele se coc ca pentru salată. După ce s-au copt nu se toacă, însă se lasă pe un fund […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.