Vinete umplute cu carne de pui, rosii si muguri de pin

Printeaza

Vinete umplute cu carne de pui, rosii si muguri de pin din: vinete, carne tocata de pui, roşii de gătit, cartofi, ceapa, muguri de pin, ardei gras galben, ulei, sar, piper, cin alb sec.

 

Ingrediente:

  • 2 vinete
  • 300 g carne tocata de pui
  • 3 roşii de gătit
  • 1-2 cartofi
  • o ceapă mică
  • o lingură muguri de pin
  • un ardei gras galben
  • 3 linguri ulei
  • sare
  • piper
  • 100 ml vin alb sec

Mod de preparare:

Pentru umplutură, în două linguri de ulei se pune ceapa la călit si, după ce s-a înmuiat, se adaugă miezul tocat al vinetelor, se presară sare si piper.

Vinetele se taie în două, se golesc pe jumătate de conţi­nut si se presară cu sare.

Se lasă asa într-o strecurătoare, să se scurgă de sucul toxic. Se pune ardeiul tocat cubu- leţe si apoi carnea.

Se lasă pe foc pentru 10 minute.

Se umplu vinetele si se asază în vasul de cuptor, se presară mugurii de pin si roşiile tăiate cubuleţe, se asază felii de cartofi si se pune în tavă restul de ulei, vinul si aproximativ 100 ml apă. Se lasă la cuptor 35 de minute.

Vinete umplute cu carne de pui, rosii si muguri de pin

Vinete_umplute_cu_carne_de_pui_rosii_si_muguri_de_pin

Pofta buna!

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.